JU Osnovna škola “Skender Kulenović”
Dobrinja - Sarajevo

JU Osnovna škola Skender Kulenović - nastavne aktivnosti 1JU Osnovna škola Skender Kulenović - priprema za prijemniDodjela diploma i nagrada za općinska takmičenja 2015libaneredna
banersr2Dodjela diploma i nagrada za općinska takmičenja 2015JU Osnovna škola Skender Kulenović - nastavne aktivnosti 3JU Osnovna škola Skender Kulenović - srednji baner 3
JU Osnovna škola Skender Kulenović - nastavne aktivnosti 2JU Osnovna škola Skender Kulenović - folklor sekcijaJU Osnovna škola Skender Kulenović - nastavne aktivnosti 4JU Osnovna škola Skender Kulenović - desni baner 1

Obavještenje za učenike i roditelje

Petak, 20.03.2020.

Online nastava  od ponedjeljka, 23.03.2020.godine  će se odvijati  po  redovnim smjenama razreda i rasporedu odjeljenja:

PRVA  SMJENA:

I, III, V-1,3, VII, IX

Online nastava za učenike predmetne nastave VII i IX   razreda  će se odvijati preko Office 365 platforme, po redovnoj satnici i rasporedu časova za svaki dan.

Online nastava za učenike razredne nastave I, III, V-1,3  razreda realizirat će se putem  materijala za nastavu koji će biti dostupni putem linka na zvaničnoj web stranici škole do 10:00 sati  svakog dana.
Voditelji odjeljenja I, III, V-1,3  će od 10:00  do 12:00 sati  biti dostupni online  na platformi Office 365,  i učenici  će biti u mogućnosti komunicirati sa učiteljima.

DRUGA   SMJENA:

II, IV, V-2,4, VI, VIII 

Online nastava za učenike predmetne nastave   VI i VIII razreda  će se odvijati preko Office 365 platforme, po redovnoj satnici i rasporedu časova za svaki dan.

Online nastava za učenike razredne nastave II, IV, V-2,4 razreda realizirat će se putem  materijala za nastavu koji će biti dostupni putem linka na zvaničnoj web stranici škole do 13:00 sati  svakog dana.
Voditelji odjeljenja II, IV, V-2,4  će od 13:00  do 15:00 sati  biti dostupni online  na platformi Office 365,  i učenici  će biti u mogućnosti komunicirati sa učiteljima.

Učenici koji nisu u mogućnosti i/ili imaju problema (što podrazumjeva bilo koju vrstu problema) sa pristupom platformi obavezni su da kontaktiraju voditelje odjeljenja, a voditelji odjeljenja će kontaktirati administratora platforme ukoliko sami ne budu u stanju da otklone problem.

 

Organizacija online nastave od ponedjeljka, 23.03.2020. godine
0